perjantai 1. marraskuuta 2019

Tukkuri

Edellisessä bloggauksessani kirjoitin tietokoneen toimituksesta. Ostin koneen Gigantin verkkokaupasta. Oletin, että se tulee kotiinkuljetuksella erään palveluntuottajan toimittamana, kuten tilauksessa on. Myöhemmin selvisi, että tämä palveluntuottaja ei ollut osallisena tässä toimituksessa, vaan koneen lähettänyt tukkuri on käyttänyt eri toimitustapaa. Olin jo ihmetellytkin, miksi lähetyksen saapumisesta tuli Postin noutoilmoitus. Siitähän tämä selvittely sai alkunsa.

Kun siis selvisi, että koneen lähettäjä on ollut tukkuri, niin nyt jälkeenpäin minulle selvisi eräästä tilaukseen liittyvästä sähköpostista, mistä tukkurista on kysymys.

4 kommenttia:

  1. Eipä ole näkynyt konetta, vaikka eilen aamulla sovittiin Gigantin kanssa, että tuodaan kotiin. Edelleen siis postissa.

    VastaaPoista
  2. Onneksi asiakaspalvelupuhelut äänitetään.

    VastaaPoista
  3. Nyt lähetys näyttäisi olevan liikahtamassa.

    VastaaPoista
  4. Edellisessä kommentissa näytti jo lupaavalta. No, nyt kun katsoin, näyttää siltä, että tärkeintä on liike, kuten sanotaan. Lyhyesti: Suomi tutuksi = matka Jyväskylästä Jyväskylään. On sitten todellakin eri asia, milloin mahdollisesti kone on minulla. Toivottavasti se tulee kunnossa, kunhan sitä on ensin matkailu avartanut.

    VastaaPoista