sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Iltalehden pääkirjoitus vauhdittakoon Perussuomalaisia

Tuli vastaan Iltalehden perjantainen pääkirjoitus otsikolla ”Keskusta, SDP ja Kokoomus hallitukseen”. Siinä lopuksi esitetään:
Jos neljä suurta ei sovi samaan hallitukseen, parasta olisi koota sinne Keskustan rinnalle SDP ja Kokoomus. Jos puheenjohtajat Antti Rinne ja Alexander Stubb eivät mahdu samaan hallitukseen, vaihdetaan miestä tai molemmat.
Minä (bloggaaja) puolestani esitän pääkirjoituksen johdosta mietittäväksi seuraavaa kokeilua tulevaisuudessa, mutta vastuuta en ota minkäänlaista: Nykyiseen vaalimenettelyyn ja vaaleja seuraavaan hallitusneuvotteluun verrattuna olisi halpaa ja nopeaa, kun annettaisiin ainakin kokeilumielessä hallituksen muodostaminen esimerkiksi Iltalehdelle.

Käykää nyt kaikki Perussuomalaisten kannattajat äänestämässä todellakin!

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

2 kommenttia:

  1. En hirveän paljon ihmettele, vaikka PS jätettäisiin pois hallituksesta, vaikka tulisikin kakkoseksi. Kyllähän se vituttaisi, mutta samalla myös antaisi "kiveen hakatun" todisteen yhteiskuntamme syvälle ulottuvasta mädännäisyydestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvittavaa on se, että saattaa olla samoja henkilöitä jotka nyt "vaativat" että PS:n paikka on oppositio, mutta jotka höpisevät sitten koko seuraavan vaalikauden että PS petti äänestäjänsä kun päätyi oppositioon. Naurettavaa porukkaa nää, jotka "tietävät" PS:n äänestäjien pettymiset paremmin kuin nämä äänestäjät itse.

      Poista