maanantai 13. huhtikuuta 2015

Onko ne käyty vai eikö ole?

Näyttää olevan käytännössä kolme karkeaa vaihtoehtoa sen suhteen, minkä tiedon varassa hallituspohjaa kaavaillaan ja milloin kaavaillaan. Miten siis on, vaikuttavatko kyseiseen kaavailuun ensisijaisesti 1)gallupit vai 2)me virallisesti virallisiin äänestyskoppeihin kynällä kirjoittamisen ylläpitoharjoitukseen vetäytyvät vai kenties 3)galluppien synnyttämän alustavan hallituskaavailun mahdollisesti muokkaama äänestyskäyttäytyminen lisättynä punamullalla tai jollakin minulle tuntemattomalla tekijällä? Väärinkäsitysten välttämiseksi huomautan kuitenkin, että pidän gallupeista ja niitä pitäisi olla paljon enemmän. Nytkin haluaisin tarkan tiedon siitä, missä ehkä mennään melkein juuri nyt eikä keskimäärin pari viikkoa sitten kun viimeisimmät mokat olivat vasta tilauksessa.

Olenko nähnyt unta, vai mistä olisin voinut kuulla päässäni jatkuvasti soivan kehotusmuotoisen kertosäkeen: käydään nyt ensin nämä... Bändistä en sano mitään.



1 kommentti:

  1. Toivottavasti varsinaisesta vaalipäivästä tulee erittäin vilkas sekä täällä Keski-Suomessa että muualla. Nähtäisiin sitten, mihin se riittää ja "yllätettäisiinkö" siten gallupit, esimerkiksi. Itse suosittelen ehdokassivustoa, johon linkki löytyy blogin laidasta.

    VastaaPoista