sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Media on juuttunut Trumpiin

Yhdysvaltain presidentinvaaleihin liittyen media on juuttunut Donald Trumpiin ja vielä erityisesti naisasiasuuntautuneisiin kertomuksiin. Niinpä on kiinnostavaa katsoa hakukoneen näkökulmasta, mitkä tiedotusvälineet täällä tätä ”naisasiaa” pitävät yllä. Laitoin Google-hakuun ”donald trump naiset”. Tuli Iltalehti, Iltasanomat, useamman kerran hs.fi tai liitännäinen ja muutaman kerran yle.fi, noin aluksi. Olen kyllä huomannutkin, että hs.fi on veivannut aihetta ahkerasti.

Vihdoinkohan USA:n presidentinvaalien suomenkielinen selostus on siirtymässä seuraavaan vaiheeseen? Päädyin nimittäin erään naisjutun myötä Mtv:n sivulle, ja sitä kautta edelleen siellä juttuun AT&T:n Time Warner -kaupasta. Trump mainitaan myös tässä jutussa. Mutta sitten luin Taloussanomien kautta artikkelin, joka käsittelee jo sellaista aihetta kuin Trumpin ja Clintonin elvytyslupaukset. Käsitellään siis taloutta ja politiikkaa. Oikein hyvä.

2 kommenttia:

  1. Minulta unohtui 1. kappaleen Google-listasta Me Naiset. Minkähän takia niin kävi? Muistin sen sitten, kun luin erästä Iltalehden blogia, jossa mainittiin naistenlehdet.

    VastaaPoista
  2. On eeeeeeeeeeeeeeeeeeeerittäin kiinnostavaa, mitä käänteitä tuleekaan vielä USA:n presidenttikampanjan aikana. Onhan ilmeisesti luvassa jotakin hyvin, hyvin merkittävää! Mitähän se voisi olla?

    VastaaPoista