keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Minulle kodinkone on jääkaappi

Kauppalehti kertoo Yrittäjäsanomiin viitaten, että ”Kodinkonekauppiaan ovi käy olympialaisten alla”. Ensimmäisenä tuli mieleen jääkaappien kauppa. Kiinnostuin, että nytköhän paljastuu uutinen että olympialaiset lisäävät muun muassa jääkaappien kysyntää.

Se, että mieleeni tuli jääkaappi, saattaa kertoa vain omista kiinnostuksen kohteistani. Televisiota ei ole, enkä muista edes netistä katsoa siellä nähtäviä ohjelmia. Viimeksi katsoin netistä Stillerin ohjelman jossa oli Sipilä ja kaksi muuta, kun siitä mainittiin eräässä sosiaalisessa mediassa. Jos ihmettelet, mikä on sosiaalinen media, niin jos ei-sosiaalisen median pääkirjoituksiin on uskomista kuten olla pitäisi, niin sosiaalinen media on jotakin yksipuolista mutta kaikenkarvaista, epäluotettavaa, kiusanhenkistä ja häiriökäyttäytymiselle hyvin otollista ja muuta vastaavaa.

Nyt poikkean taas asiaan ja unohdan sosiaalisen median.

Jos vaihtoehdoiksi ajatellaan muiden liikkumisen seuraaminen ja henkilökohtainen liikunta, olen tyytyväinen nykytilaan, siihen että on tullut ajauduttua jonkinasteiseen omaan liikkumiseen television seuraamisen asemesta. Liikunnan (sisä- tai ulko-) aikana ei tule todellakaan syötyä. Kiinnostuksestani huolimatta en nimittäin ole niin jääkaappiriippuvainen, että esimerkiksi etunojapunnerrusten aikana en malttaisi olla syömättä. Ei tule mieleenkään jostakin syystä. Eikä myöskään tule mieleen, että edes pitkälle lenkille ottaisin naposteltavaa mukaan. Sen sijaan television ääreen jumiutuminen osaltaan edistäisi sekä painon lisääntymistä että kunnon rapistumista kaikkine siihen liittyvine seurauksineen, vaikka ei kävisi jääkaapillakaan. Mutta jos vielä jääkaapillakin kävisi, harmeja tulisi vielä enemmän.

Yrittäjäsanomien juttu löytyy tästä ja Kauppalehden siihen viittaava tästä.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti