lauantai 10. tammikuuta 2015

Vanha kierrätetty ja uusi kahvinkeitin samalla ostettu

Tuotemerkki ei tule esille seuraavassa. Siihen ei tosin ole mitään muka-mainonnallisia tai ei-mainonnallisia syitä, vaan ihan muuten vaan ei tule.

On mukavaa, että on kodinkoneliikkeitä joihin voi hyvillä mielin viedä kierrätykseen toimitettavaksi vaikkapa entisen kahvinkeittimensä. Toisaalta luonnollisesti näin pitäisi aina ollakin. Ovathan muun muassa kodinkoneliikkeet aivan olennainen osa kodinkonemarkkinoita, -bisnestä. Olisi nurinkurista, että jakeluporras ottaisi hyödyn markkinoista mutta voisi ulkoistaa tai onnistuisi ulkoistamaan markkinoiden ympäristöseuraukset. Laitetaan siis markkinat toimimaan niin, että markkinat toimivat, vai mitä sanovat markkinauskovaiset?

Niin, siis vein entisen ja jo toimimattoman kahvinkeittimeni liikkeeseen kierrätystä varten. Samalla ostin uuden kahvinkeittimen, mikä oli alun perinkin tarkoitus, itse asiassa päätarkoitus. En nyt sano keittimen nimeä, vaikka ajattelin ennen hankintaa, että bloggaan asiasta jotakin. Teinhän sentään etukäteen huolellista ”kartoitusta” sen suhteen, minkä keittimen ja mallin ostaisin, mutta kaupassa tilanne muuttui.

Nyt mennään tällä kahvinkeittimellä, eikä siinä mitään. Ei sillä paljon väliä ole, millainen se tarkkaan ottaen on, kun minulle keitin on kuitenkin yksinkertaisesti kahvin keittämistä varten ja pääasia on että se toimii siinä tehtävässä hyvin ja kauan.

Palvelu kaupassa oli ystävällistä.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!


1 kommentti:

  1. Valkoinen on, jostakin syystä, miellyttävin väri kahvinkeittimeen omasta mielestäni.

    VastaaPoista