tiistai 21. lokakuuta 2014

Kaupunginjohtaja, Jyväskylä: neljä loppukisassa

Seurasin eilen Jyväskylän kaupunginvaltuuston verkkolähetystä neljän kaupunginjohtajaehdokkaan kyselytilaisuudesta. Valtuutetut siis esittivät muutaman kysymyksen, ja lisäksi oli pari muualta tullutta kysymystä. Lehtiartikkeleiden perusteella omassa mielessäni oli jo muodostunut kahden kärki. Lisäksi kaupungin sivulta satuin huomaamaan kyseisten loppukisaehdokkaiden esittäytymisvideot, joiden perusteella tuo oma kärkeni pysyi samana. Mutta oli välttämätöntä katsoa vielä eilinen kyselytilaisuus uteliain mielin. Hiukan tosin alusta myöhästyin, mutta toivottavasti se ei haitannut.

Odotin mielenkiinnolla mainittua kyselytilaisuutta. Eikä sen seuraaminen turhaa ollut, sillä kahden kärkeni vahvistui edelleen. Se vaan, että olisin kaivannut enemmän konkreettisuutta. Mutta eivät nämä kärkiehdokkaani konkreettisuuden osalta toiseksi jääneet. Ja pystyisin jopa sanomaan mutta en tässä sano, kumpi kahdesta ehdokkaastani olisi lopullinen ”ehdotukseni” kaupunginjohtajaksi. En pidä huonona esimerkiksi sitä, että Jyväskylän kaupunginjohtajaksi pyrkivä tuo esille mitä hän ihan itse tekisi ensimmäiseksi ja vaikka toiseksikin. Ja lisäksi, mitä vakuuttuneempi olen ehdokkaan pyrkimyksestä tehostaa toimintoja ja olla yrityshakuinen, sitä enemmän saa meikäläiseltä kannatusta, ikään kuin.

Eipä tässä nyt muuta tule mieleen.

Lue myös blogin muita kirjoituksia!

3 kommenttia:

  1. Keskisuomalaisessa tällä viikolla olleet neljän kärkiehdokkaan esittelyt edelleen vahvistivat omaa mielipidettäni siitä, että kuka.

    VastaaPoista
  2. Seuraan valintaprosessia ja etenkin sen jälkeisiä toimenpiteitä ja kehitystä suurella mielenkiinnolla ja bloggaan.

    VastaaPoista