sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Iltalehden paras blogi?

Luen paria Iltalehden blogia. Paras on Perttu Hillman. Toiseksi paras on Aarno Laitinen, ja kolmanneksi lukemistani Kalle Isokallion blogi. Juuri muita en luekaan, paitsi ihan joskus kokeeksi Hjallis Harkimon tai Tuomas Enbusken blogia, lähinnä.

Perttu Hillmanin luen aina. Se on ylivoimaisesti paras, vaikka välillä käykin niin, etten pitänytkään lukemastani. Tosin pitämättömyyteni saattaa johtua jopa siitä, että kirjoittaja on ainakin olevinaan niin eri mieltä kuin minä etten pidä niin eri mieltä olemisesta. Saatan siis pitää kirjoitusta huonona, vaikka vain mielipiteet olisivat huonoja, mielestäni.

Perttu Hillmanin jälkeen tulee siis Aarno Laitinen. Laitinen paljastaa joskus mielenkiintoisia asioita niin menneiltä kuin nykyisemmiltäkin ajoilta. kuten nytkin kirjoituksessaan ”Odottelua ja jonotusta” muun muassa keinoja ohittaa jonoa.

Tässä ne kiinnostavimmat.

2 kommenttia:

  1. Tänään Kalle Isokalliolla huippuhyvä bloggaus Iltalehdessä: Kansa ansaitsee parempaa

    VastaaPoista
  2. Hillmanin blogaukset olivat ehkä joskus parhaita, mutta ovat menossa nyt ala-arvoiseen suuntaan. Juututtu jankuttamaan negatiiviseen sävyyn esim. kanssaihmisten ominaisuuksista. Toki tässäkin taiteessa on se riski kuin parilla muullakin eri medioissa kolumnoivalla, että kolumnoija onkin innostunut testaamaan lukijoiden väärinymmärryskykyä. Oli miten oli, huvinsa kullakin. Mutta aikansa kutakin.

    VastaaPoista