sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Twiitti lipsahti

Yritin poistaa twiitin. Muistin, että joskus olen poistanut, eli poistamisen pitäisi onnistua. Kävin läpi twiitin alla olevat toiminnot, mutta ei siitä löytynyt mitään poistamiseen viittaavaakaan. Siinä on kyllä esimerkiksi ”Lisää”, mutta enhän minä nyt mitään lisäämässä ollut vaan tekemässä sen vastakohtaa. Toki tuli mieleen, että se Lisää saattaa tarkoittaa ”Lisää toiminoja”, siis ”Toimintoja lisää”, ”Muita toimintoja”, Lisätoiminnot tai vastaavaa. En kuitenkaan klikannut kohtaa, koska en todellakaan halunnut Twitterin missään tapauksessa lisäävän saman tien jotakin minun tahtomattani. Tällöinhän olisin joutunut pahemman luokan kierteeseen.

Onneksi asiaa oli mahdollista kokeilla testitwiitillä. Kirjoitin testitwiitin ja klikkasin Lisää-kohtaa, ja siitähän ilmestyi valikko, jossa yhtenä toimintona on twiitin poistaminen. Olin iloinen, vaikkakin harmistunut.

Kyllähän tämän nyt taas hetken muistaa, että twiitin poistamiseen pääsee klikkaamalla Lisää, mutta jos on asian unohtanut tai on ensikertalainen, niin ”Lisää”-tekstin sijaan olisi käyttäjäystävällisempi esimerkiksi ”Muita toimintoja”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti