perjantai 1. kesäkuuta 2012

Suuret kiinteistönvälittäjät palaamassa Etuoveen

Yllätyin myönteisesti, kun huomasin että suuret kiinteistönvälittäjät Huoneistokeskus, Kiinteistömaailma, Opkk ja Skv ovat palaamassa Etuoveen. Näin aiemmin arvelinkin, kun vertasin Etuovea, Oikotietä ja Jokakotia asuntoilmoituksia selaavan käyttäjän kannalta. Vaikka olen yrittänyt Jokakotia käyttää tässä välillä, ei siitä mihinkään pääse että Etuovi on ylivoimaisesti paras asuntosivusto mielestäni.

Paluu Etuoveen ei merkitse, että jostakin olisi poistuttu ainakaan vielä. Edelleen Jokakoti on suurten kiinteistönvälittäjien käytössä entiseen malliin. Ehkä Oikotie myös.

Aivan kaikki suuret kiinteistönvälittäjät Huoneistokeskus, Kiinteistömaailma, Opkk ja Skv eivät ole Etuovessa vielä kaikissa suurissa kaupungeissa. Katsoin Helsingin ja Jyväskylän vanhoja myytäviä asuntoja (kerrostaloasuntoja), ja yksi vaikkakaan ei sama suuri kiinteistönvälittäjä näytti puuttuvan kummastakin.

Täytyyhän sillä olla vaikutusta myös asuntomarkkinoiden toimivuuteen ja asuntokaupan vilkkauteen, millä asuntosivustolla asuntotarjonta on nähtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti