lauantai 17. toukokuuta 2014

Iltalehti houkutteli, Ilta-Sanomat raotti, vielä yksi?

Aloin lukea kiinnostavaa juttua Iltalehdestä (iltalehti.fi). Juttu ei ehtinyt oikeastaan alkaakaan, kun jo kehotettiin lukemaan se painetusta lehdestä. Mikä se muuten on, olen unohtanut. Sitten siirryin ihan muuten vaan Ilta-Sanomiin (iltasanomat.fi). Hetken päästä yllätyin, sillä Ilta-Sanomista tulikin vastaan ”sama” juttu. Ja nyt näytti lupaavalta, että voisin lukea koko jutun. Mutta ilo päättyi siihen, kun myös Ilta-Sanomat kehotti kääntymään painetun lehden puoleen jos haluaisi lukea jutun.

Ilta-Sanomat paljasti jutusta siis hitusen enemmän kuin Iltalehti, mutta ei kuitenkaan juuri mitään. Varmaankin kolmas vastaavanlainen verkkolehti antaisi ilmaiseksi koko jutun, jos tällainen kolmas lehti olisi olemassa. E taida vielä olla, joten se tarvitaan. Silloin kilpailu olisi kai ”täydellinen”.

Tarvitsemme kolmannen sellaisen lehden, kuin on nyt Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Vaikka narisen, kun ei ollut ilmaista juttua taas tarjolla, lopultakin haluaisin nähdä sen tilanteen kun kaikki lehdet yhteistuumin piiloutuisivat täydellisen maksumuurin taakse. Nousisikohan esimerkiksi juttujen arvostus yleisesti. Kokeilkaa sitä nyt jo vihdoinkin.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti