sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Neuvooko Uusi Suomi esimerkiksi bloggaajilleen tällaista otsikointia?

Uusi Suomi otsikoi: ”HS kohusta AKT:ssa: Rädyllä ja Ahteella suhde”. Tuon otsikon nähtyäni tuli välittömästi olo, että kerrankin oikea salaliitto. Ihailua ja hiukan kateutta tuntien tuumasin, että kylläpä Hesari osaa tutkivan journalismin vaikean lajin ja löytää ne todelliset uutiset. Hienoa Hesarin kannalta. Ja tietysti olin innoissani, että voin jälleen lukea verkosta tällaisen jutun Uuden Suomen ansiosta.

Uuden Suomen varsinainen juttu sitten lässähti, kun ei muuta voinut. Sillä puhe olikin menneiden vuosien suhteesta.

Sortuiko itse Helsingin Sanomat rimanalitusotsikointiin, kuten Uuden Suomen otsikosta voisi kuvitella? Jos näin olisi, Uuden Suomen otsikointia voisi pitää jopa nerokkaana.

Eipä vihjaa Helsingin Sanomat harhaanjohtavasti otsikossaan, että suhde olisi meneillään. Päinvastoin Hesarin asiaan liittyvä otsikointi on latteaa, jos sitä vertaa otsikkoon jossa ratsastetaan suhteella. Hesarin otsikon perusteella en olisi edes lukenut kyseistä juttua. Kiitos Uudelle Suomelle, että luin, sillä Hesarin jutussa oli tasoa!

Uudella Suomella ja minulla ei edes voi olla niin sanottua suhdetta. Tämä huomautus siltä varalta, jos kylillä alkaisi kiertää kaikenlaisia juttuja (hehheh).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti