torstai 8. maaliskuuta 2012

Palveluesimerkit Kuopion Sokokselta ja Yliopiston Apteekista Jyväskylässä

Olen käynyt ehkä kolme kertaa Yliopiston Apteekin Jyväskylän Kauppakadun toimipisteessä ja suosittelen paikkaa. Suositteluni perustuu näistä käynneistä kahteen, joilla kummallakin kerralla sain aivan erityisen ystävällistä palvelua. Molemmilla kerroilla sama henkilö on tullut kysymään, tarvitsenko apua, kun olen hetken ehtinyt olla etsivän näköinen. Harvoin saa sellaista aktiivista palvelua niin nopeasti, jos kyseessä on vähänkin isompi apteekki.

Molemmilla kerroilla palvelutuokio oli lyhyydestään huolimatta kaikin puolin myönteinen. Eikä tämä työntekijä antanut kiireen näkyä millään tavalla vaan selvästi olisi ollut valmis neuvomaan enemmänkin tarvittaessa. Tällaisesta pienestä asiasta jää hyvä fiilis.

Yliopiston Apteekin lisäksi olen käyttänyt Jyväskylässä vain yhtä, pienehköä, apteekkia, joten erityisempää vertailua en voi tehdä.

On mielenkiintoista päästä arvioimaan miesten pukeutumisneuvojapalvelua Jyväskylän Sokoksella, kunhan asia tulee ajankohtaiseksi Kuopion Sokoksella sellaisen henkilön palvelua ehdin hyödyntää muutaman kerran, ja kokemus oli täydellinen joka kerta. Kyseessä on siis ilmainen lisäpalvelu vaateostoksiin liittyen. Kuopion Sokoksella miesten pukeutumisneuvoja palveli lisäksi hyvin joustavasti vaateostosten yhteydessä myös muiden tuotteiden hankinnassa. Kun hänellä oli etukäteen tieto, mitä vaatteita tai vaikkapa jalkineita haluan, täysin sopivat tuotteet olivat suurelta osin jo odottamassa kun menin paikalle. Helppoa eikö totta.

Onko Jyväskylässä tuollaista tai tuontasoista palvelua miehille, sitä en vielä varmuudella tiedä. Palataan asiaan. Asia on tärkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti