maanantai 6. tammikuuta 2014

Eurovaalit 2014 – katsoin eräät puolueet

Eurovaalit eivät kiinnosta, mutta katsoin kuitenkin kolmen puolueen eurovaaliehdokkaat suurin piirtein ja myös eurovaaliohjelmia osittain. Nuo kolme ovat puolueita, joiden ehdokaslistoilta ehkä voisin jotakuta äänestää. Muita puolueita en voi ajatellakaan, tai ei tule ainakaan mieleen.

Yksi puolueista on sellainen, jota voisin sen selkeän eu-ohjelman takia äänestää nimenomaan eurovaaleissa vaikka kotimaan vaaleissa tuskin äänestäisinkään. Myös toinen noista puolueista herättää jossakin määrin kiinnostusta niin ikään jonkinlaisena mahdollisena vaihtoehtona muille puolueille, mutta en sitten siitäkään oikein innostunut kun kävin läpi ehdokkaiden esittelyt. Kolmantena tulee se puolue, johon päädyin tässä vaiheessa. Se on Muutos. Sillä on ainakin sellainen eurovaaliohjelma, joka sisältää selviä tavoitteita ja vieläpä niin että ohjelmaa voi tukea kokonaisuudessaan. Tosin näyttää siltä, että Muutoksen jotkut ehdokkaat kirjoittavat blogeissaan suhteellisen paljon aiheista ja näkökulmista, jotka eivät itseäni niinkään innosta. Ne eivät ole itselleni päällimmäisiä asioita. Kuitenkin Muutoksesta löytyi yksi eurovaaliehdokas, jota hyvinkin voisin äänestää eurovaaleissa 2014.

Jos eurovaalit olisivat nyt ja jos äänestysaika olisi päättymässä niin että ehtisin juuri äänestämään, niin olisi kaksi vaihtoehtoa: en äänestäisi olisi niistä yksi; toinen olisi se, että äänestäisin tuota yhtä. Todennäköisesti päätyisin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti