sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Järjestelmän näköistiedosto ja korjauslevy luotu onnistuneesti

Nyt on luotu järjestelmän näköistiedosto ja korjauslevy. Olen turvassa ja toivun pahimmastakin tietokonekatastrofista toivottavasti ainakin järjestelmän osalta. Sitten vielä kun ottaa omista tiedostoistaan tarvittavat kopiot, niin ei ole hätää. Noita omia tärkeitä tekeleitä on melko vähän kuitenkin, joten helpolla pääsee.

Pahimmillaan tosin joutuu valitettavasti ostamaan uuden tietokoneen, tai kiireessä vaikka käytetyn kuten minulle kävi viimeksi kun huollossakin sisältö hävisi tietokoneesta aina sitä mukaa kun konetta yritettiin saada käyttökuntoon. Tosin loppujen lopuksi tuostakin ”onnettomuudesta” tuli selvittyä melko vähin seurauksin käytännön elämässä. Sen kuitenkin ehkä oppi, että pitää seurata herkästi ilmaantuuko jossakin vaiheessa joitakin outoja piirteitä jolloin pitää varautua koneen hyytymiseen. Käynnistymisvaikeus on ainakin yksi selvä merkki, että jotakin pitää koneelle tehdä.

Sekä näköistiedostosta että korjauslevystä löytyy helposti tietoa verkosta, ja ainakin Windows 7 Professional ohjaa ja opastaa hyvin niiden tekemisessä ja siinä mitä ne tarkoittavat ja miten niitä käytetään.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti