keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Juuri saamani käsityksen mukaan hallitus on hyvin tyytyväinen

Pitkin päivää tihkui iltapäivälehtien välityksellä vaikutelmaa, että hallituspuolueet ovat hyvin tyytyväisiä kehysriihen ratkaisuun. Siihen nähden, mitä tietoja leikkauksista tuli illan aikana, tuo huomattava tyytyväisyys tuntui lievästi sanoen omituiselta.

Katsoin tiedotustilaisuuden, jotta en olisi vain huhujen varassa. Tuskin muuten olisin katsonut. En minä sitä tyytyväisyyttä epäillyt, sillä kyllähän tämä hallitus on hyvin positiivinen. Tarkoitan, että päätösten osalta olen paremmin ajan tasalla, kun katson tiedotustilaisuuden itse. Tosin nyt kai ne rupeavat päättämään.

Tunnelma tiedotustilaisuudessa oli tosiaan täynnä tyytyväisyyttä alusta loppuun. Ministerit toivat esille tyytyväisyyttä ja sitä, että nyt on saavutettu jotakin jopa harvinaisen positiivista. Minä sanoisin jopa, että tämä on uskomatonta.

Melkein parasta oli, kun todettiin että toiset ne eivät ajattele vain omaa etuaan kun ilmeisesti jotkut sitten ajattelivat näiden toisten mielestä. Tosin tuota jälkimmäistä ei suoraan taidettu sanoa, mutta sitä ei voinut olla päättelemättä.

Se vaan nyt on niin kuitenkin, että en ainakaan minä paheksu Vasemmistoliiton lähtöä millään perusteella, jos nyt sitä joku ajatteli että siinä olisi jotakin paheksuttavaa, moralisoitavaa. Hehän olivat loppuun asti aktiivisesti mukana, kuten tiedotustilaisuudessa ministeri totesi.

Siis meinasi aivan unohtua, että nyt on sitten luotu uusi edustuksellisuuden muoto, edustuksellinen tyytyväisyys.

Lue myös blogin muita kirjoituksia, lue vaikka koko blogi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti