keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kehitysministeri ja omistajaohjaus – oletukseni

Vihreät voivat ohittaa tämän tekstin siihen asti, kun ovat valintansa kehitysministeriksi tehneet. Valitkoot rauhassa. Tuo oli huumoria, sillä tokihan he niin tekevät.

Niin siis vihreiden valinta Heidi Hautalan seuraajaksi kehitysministerin ja omistajaohjauksesta vastaavan ministerin tehtävään on myös minun oletukseni mukaan europarlamentaarikko Satu Hassi. Enpä ala luetella oletukseni syitä. Eiköhän ne ole esitetty jo muutamaan kertaan. Tosin varmaan on esitetty ajatuskulkuja myös sen pohjaksi, miksi vihreät päätyisivätkin johonkuhun toiseen. Lisäksi moni esittää näkemyksiään siitä, kuka pitäisi valita ja ketä taas ei pitäisi valita. Mutta se on sitten jo toinen näkökulma, minulle riittää tämä.

Ja mistä lähtökohdista ennustelen? En ainakaan vihreydestäni, sillä en ole vihreä vihreiden tarkoittamassa mielessä. Tein kerran luultavasti vihreiden itsensä väsäämän vihertestin ja sain vihreysasteekseni alle 50/100. Siinä se on minun vihreyteni.

Lue myös blogin muita kirjoituksia. Lue vaikka koko blogi!

1 kommentti:

  1. Ennustukseni meni pieleen. Valitsivatkin Pekka Haaviston. Tuliko valittua liian pätevä, kun nyt jo joku (sd.) haluaa omistajaohjauksen erilleen?

    VastaaPoista