torstai 4. huhtikuuta 2013

Miten niin ”tässä sitä vain kitkutellaan”, hyvinhän se osinkoveropäätös

Eiköhän nyt koko hallitus ole tyytyväinen, kun osinkoveropäätös sai tarpeellisiksi koetut korjaukset. Ainakin vasemmistoliitto Arhinmäen johdolla on tyytyväinen. Ja taas niin sanottujen päähallituspuolueiden ministereiden ei tarvitse milloinkaan tyytyä itselleen huonoihin ratkaisuihin, joten he myös lienevät hyvin tyytyväisiä.

Mikä tärkeintä, myös osinkoveron maksajien kannalta varsinkin nyt tehtyjen ratkaisujen olettaisi olevan oikeudenmukaisia ja siten tyytyväisyyttä aiheuttavia, kun juuri tuota oikeudenmukaisuutta tavoitellen korjauksia lähdettiin vaatimaan. Myös keskustan on syytä olla hyvin tyytyväinen, kun keskustan puheenjohtajaltahan varsinainen vinkki korjaustarpeeseen tuli. Nyt jos joku huutelee tuolla keskustelupalstoilla tai jossakin, että oppositiolla ei muka ole ratkaisuehdotuksia vaan pelkkiä valituksia, niin ei ole kyllä ihan tästä ajasta se henkilö. Kannattaisi lukea verkkotiedotteita, sillä nykyään tapahtuu yhdessä päivässä niin monta käännettä ettei niistä ehdi edes kirjoittaa samaan tahtiin.

Toivottavasti myös jatkossa käy hallituksessa niin, että tarpeen tullen myös jo tehtyä päätöstä korjataan.

Sinänsä osinkoverokeskustelu ei kovin paljon kiinnostanut itseäni, mutta aivan loppuvaiheessa alkoi kiinnostaa asiaa koskeva päätöksenteko. Erityisesti toivon, että myös muutkin kuin suurimmat hallituspuolueet pitävät aina loppuun asti kiinni kohtuullisista vaatimuksistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti