keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Ottelu SDP - perussuomalaiset, ensimmäinen maali

Nyt alkaa SDP:n ja perussuomalaisten taistelu. Näin ilmoittaa Eero Heinäluoma verkkolehti Uuden Suomen jutun mukaan. Heinäluoma mainitsee, että erityisesti lähiöt on se paikka, jossa SDP ja perussuomalaiset taistelevat äänistä.

Luin jutun varmuuden vuoksi kahteen kertaan, ettei ensivaikutelma pääsisi vääristämään jutusta saamaani mielikuvaa. Mutta kyllä tuo mielikuva toisenkin kerran jälkeen on se, että demarit ehtivät jo hävitä ennen aikojaan aloittamansa ensimmäisen erän. Tässähän kävi nyt niin, että vastapuoli ei ehtinyt vielä pukkarista kentälle, kun SDP jo innoissaan julisti pelin alkaneeksi. Niinpä Heinäluoma joutui tekemään SDP:n joukkueen oman maalin, kun vastapuoli ei ollut sitä tekemässä.

Itse en ole vielä päättänyt äänestää ketään. Sen tiedän, että SDP:tä en äänestä eduskuntavaaleissa. Siihen tosin demareiden pelinaloitus ei vaikuttanut mitenkään. Niin, eduskuntavaaleistahan tuossa kai oli kyse. Tuskin eurovaaleissa sentään taistellaan siitä, kuka eniten lupaa suomalaisille lähiöille.

Demareista voisi sanoa ihan vakavanakin jotakin, mutta jääköön toiseen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti